ASALSHIRALI O’SIMLIKLARNI O’RGANISH (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Asalshirali o’simliklarni o’rganilish tarixi. Asal beruvchi o’simliklarni o’rgangan dastlabki izlanuvchilar va bu turdagi o’simliklarni bugungi kun hayotimizdagi tutgan o’rni.