UMUMIY O`RTA TA`LIM MAKTAB ONA TILI DARSLIKLARIDA “FE`L” SO`Z TURKUMINING BERILISHI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada umumiy o’rta ta’lim maktablari ona tili darsliklarida fe’l so’z turkumining berilishi va maktab darsliklarida uchraydigan ayrim kamchiliklar hamda ularning yechimlari xususida so’z boradi.