BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARIGA SOʻZ YASALISHINI OʻRGATISH YOʻLLARI VA USULLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Boshlangʻich sinflarda ona tili fanini oʻqitish oʻquvchilarni oʻzbek tilining imlosi , talaffuzi va oʻqilishini oʻrganishda muhim bosqichlardan biri Shu bois, ushbu maqola ona tili darslarida siz tarkibi va yasalishini oʻrganishga bagʻishlangan.