PEDAGOGIKA TA’LIM YO‘NALISHI TALABALARINING KVALIMETRIK KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISH MАZMUNI VА USTUVOR TАMOYILLARI. (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Mazkur maqolada pedagogika ta’lim yo‘nalishi talabalarining kvalimetrik kompetentlikni rivojlantirish mаzmuni vа ustuvor tаmoyillari husisida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada, Pedagogika ta’lim yo‘nalishi talabalarining kvalimetrik kompetentligini rivojlantirishga yordam beruvchi omillar ham keltirib o‘tilgan.В данной статье представлены некоторые мнения о содержании и приоритетных принципах формирования качественной компетентности студентов-педагогов. В статье также упоминаются факторы, способствующие развитию качественной компетентности студентов-педагогиков.This article presents some opinions on the content and priority principles of developing qualitative competence of students of pedagogy. The article also mentions the factors that contribute to the development of qualitative competence of students of pedagogy.