MARKAZIY BANK PUL-KREDIT SIYOSATINING TO’LOV BALANSIGA TA’SIRI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada banklarda-pul kredit siyosatining amalga oshirilishi, maqsadi, mazmun va tamoyillari ifodalangan bo’lib, mamlakatimiz va jahon banklarida ushbu tizimning ahamiyati, iqtisodiyot, pul va to’lov sohalariga ta’siri va joriy yildagi natijalar yoritilgan. B данной статье описаны реализация, цель, содержание и принципы денежно-кредитной политики в банках, значение этой системы в банках нашей страны и мира, ее влияние на экономику, денежно-кредитную сферу, а также результаты. текущего года.