Graflar ustida amallar (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Graf, uch, qirra, graflarni birlashtirish, grafdan uchni, qirrani, yoyni olib tashlash, qism graf, to‘ldiruvchi graf, grafga uchni, qirrani, yoyni qo‘shish, qirrani ikkiga bo‘lish, izomorf va gomeomorf graflar, bo‘linish grafi, graflarning birlashmasi, diz’yunkt birlashma, graflarning birikmasi, graflarning ko‘paytmasi, o‘lchovli kub.