MARSHRUTLAR VA ZANJIRLAR (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Graf, uch, qirra, marshrut, boshlang‘ich uch, oxirgi uch, ichki uch, oraliq uch, ikki tomonlama cheksiz marshrut, bir tomonlama cheksiz marshrut, notrivial marshrut, nol marshrut, marshrutning uzunligi, zanjir, oddiy zanjir, yopiq zanjir, sikl, oriyentirlangan marshrut, yo‘l, kontur, bog‘langan uchlar, uchlarni bog‘lovchi marshrut, bog‘lamli graf, bog‘lamlilik komponentalari, ekvivalentlik munosabati, diz’yunktiv birlashma, ajratuvchi qirralar, kesim, ko‘prik, ko‘ndalangiga izlash.