Уруғсиз узум навларининг агробиологик хусусиятлари (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада қуритишга мос бўлган уруғсиз узум навларинининг агробиологик хусусиятларини ўрганиш бўйича тадқиқотлар натижалари баён этилган. Тадқиқотлар натижалари шуни кўрсатадики, танлаб олинган уруғсиз узум навларининг агробиологик хусусиятлари таҳлил қилинган. Тадқиқот натижасида илмий асосланган хулосалар ҳосил қилинган.