Қуритилган узум меваси қайта ишлашнинг янги ва истиқболли тенденциялари (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу ишнинг мақсади кимёвий реакцияларни таҳлил қилишди.