ЯПОН МАҚОЛЛАРИНИНГ МАЗМУН КЎЛАМИ ВА ИФОДА УСУЛЛАРИ (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Маълумки, япониянинг табиий нафосати ва ушбу халқ вакилларининг турмуш тарзи ўзига хос хусусиятларга эга бўлиб, унда инсон ва табиат бир-бири билан чамбарчас боғланганлигининг асл моҳиятини кузатиш мумкин.