YURAK-QON TOMIR KASALLIKLARIDAN KEYIN YURAK-QON TOMIR SALOMATLIGI VA FAOLIYATINI YAXSHILASHDA REABILITATSIYA DASTURLARINING ROLI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Mazkur tezisda yurak reabilitatsiya dasturlari yurak xastaliklaridan xalos bo'lgan shaxslar uchun muhimliligi, jismoniy funktsiyani yaxshilash, xavf omillarini kamaytirish va sog'lom odatlarni targ'ib qilish uchun tizimli va individual yondashuv, yurak reabilitatsiyasining afzalliklari, yurak reabilitatsiyaning kelajakdagi yurak hodisalarini kamaytirishda samaradorligi to'g'risida to'liq bayon qilingan.