BO’LAJAK JISMONIY TARBIYA O’QITUVCHILARIDA VATANPARVARLIKNI RIVOJLANTIRISHNING LOKAL-MODULLI TEXNOLOGIYASI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada tahliliy materiallar asosida bo’lajak jismoniy tarbiya o’qituvchilarida vatanparvarlikni rivojlantirish, ijtimoiy-gumanitar fanlar turkumiga kiruvchi fanlar bilan birga, to’garak mashg’ulotlarida foydalanish uchun barcha guruhlarga mo’ljallangan «Bo’lajak o’qituvchilarida vatanparvarlikni rivojlantirish» modulli kurs dasturi haqida fikr yuritiladi.В данной статье на основе аналитических материалов рассчитано развитие патриотизма у будущих учителей физического воспитания совместно с предметами, относящимися к общественным и гуманитарным наукам, для всех групп, которые будут использоваться в классной деятельности «Развитие патриотизма». в будущих учителей» » обсуждается программа курса модуля.