IKKI TILLI TA’LIM AFZALLIKLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada ikki tillni bilishning o‘zgaruvchan xususiyatlari haqida malumot beriladi. Unda ikki tilli ta’limning turli shakllari ularning o‘zgaruvchanligi tizimning o ‘rganuvchilarga keltiradigan foydalari, inson xotirasiga, ish faoliyati samarali bo‘lishiga, idrok tizimiga, shuningdek ikki tilni bilishning shaxsiy madaniy hamda kognitiv ta’siri tasvirlanadi.