MA'NAVIYAT KO'ZGUSI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Buyuk shoir va mutafakkir Alisher Navoiy hazratlari yozganidek, “kitob-beminnat ustoz, bilim va ma'naviy yuksalishga erishishning eng asosiy manbayi”.