“ONA TILINI MAKTABLARDA O’QITILISHINING YANGICHA METOD VA USULLARI” (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada ona tili fanini o`qitishda zamonaviy vainnovatsion metodlardan foydalanish hamda ushbu metodlarning ahamiyati haqidaso`z boradi va bu borada kerakli tavsiyalar beriladi. В данной статье рассматривается использованиесовременных и инновационных методов в обучении родному языку и значениеэтих методов, а также даются необходимые рекомендации в связи с этим.