ONA TILI TA’LIMIDAGI DARAJALI TESTLAR VA ULARDAGI KAMCHILIKLAR (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu tezisda ona tili ta’limidagi darajali testlarning ayrim kamchiliklari va ularning yechimlari haqida mulohaza qilingan.