TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHDA MAHALLANING IQTISODIY BUDJETINI SHAKLLANTIRISH OMILLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada tadbirkorlikni rivojlantirishda mahallaning iqtisodiy budjetini shakllantirish, mahalliy iqtisodiyotni mustahkamlashda budjet shakllantirish omillari tahlil qilinadi.