O‘ZBEKISTONDA SARMOYAGA ASOSLANGAN O‘SISH UCHUN ICHKI RESURSLARNI OPTIMALLASHTIRISH (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Bu tezis shuni koʻrsatadiki, Oʻzbekiston ichki resurslarni samarali safarbar qilish, taqsimlash va boshqarish orqali mustahkam investitsiya ekotizimini yaratishi, innovatsiyalarni qoʻllab-quvvatlashi va iqtisodiyotini diversifikatsiya qilishi mumkin.