OLIY TA'LIM MUASSASALARIDA PEDAGOGIK INNOVATSIYALAR: YANGI O‘QUV TEXNOLOGIYALARI VA ULARNING TA'LIM JARAYONIGA TA'SIRI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Pedagogik innovatsiyalar orqali ta'lim sifatini oshirish va talabalar o‘qish muvaffaqiyatini yanada yaxshilash istiqbollari.