TO'LOV BALANSI VA UNI TARTIBGA SOLISH YO'LLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tezisda to'lov balansi va uning holati, to'lov balansining standart komponentlari, to'lov balansining davlat tomonidan tartibga solinishi haqida fikr yuritilgan.Аннотация: В данной тезиси рассматриваются платежный баланс и его состояние, стандартные компоненты платежного баланса, государственное регулирование платежного баланса.Annotation: This thesis discusses the balance of payments and its situation, standard components of the balance of payments, state regulation of the balance of payments.