IQTISODIYOTNI MODERNIZATSIYALASH SHAROITIDA INQIROZGA QARSHI BOSHQARUVNI TAKOMILLASHTIRISH (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tezisda korxonaning bozorda yashab qolishi, mamlakatimizda inqirozga qarshi huquqiy-iqtisodiy mexanizmni yaratish, tashxislashga qo‘yilgan 3 talab va boshqalar haqida fikr yuritilgan.Аннотация: В данной тезиси обсуждались выживание компании на рынке, создание правового и экономического механизма борьбы с кризисом в нашей стране, 3 требования к диагностике и т.д.Annotation: In this thesis, the company's survival in the market, the creation of a legal and economic mechanism against the crisis in our country, 3 requirements for diagnosis, etc., were discussed.