BIRJA VA BIRJA FAOLIYATI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlar o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu tezisda birja va birja faoliyati to’g’risidagi tushunchalar keltirilgan hamda birinchi fond birjalar ajralib chiqdan davr haqida ma’lumotlar berilgan.