SCALING(MASSHTABLILIK) HAQIDA: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlar o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Maqolada Scaling (masshtablilik) orqali Servicelarning kengayishi bu web-service larning ichki server resuslari unumdorligini oshirish yoki serverlar sonini ko’paytirsh orqali o’z faoliyatini oshirish qobilyati haqida ma’lumot berilgan.