YUKSAK О‘SIMLIKLAR MODULIDAGI “BRYOPHYTA” BО‘LIMINI BLUM TAKSONOMIYASIGA ASOSAN О‘QITISH: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlar o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ma’lumki, ilgari botanika fanidan mavzu bо‘yicha laboratoriya mashg‘ulotlarini о‘tkazish faqat о‘simlik gerbariylari orqali tashkil qilingan. Biroq, mavzuni mustahkamlash uchun pedagogik texnologiyalardan foydalanish juda kam foizni tashkil qilgan. Bugungi kunda laboratoriya mashg‘ulotlari nafaqat gerbariy namunalari asosida, balki Blum taksonomiyasiga asosan ilg‘or pedagogik texnologiyalar asosida ham olib borilmoqda.