Kichik biznesning iqtisodiy o`sishga ta`siri (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqola kichik biznesning iqtisodiy o'sishni ta'minlashda muhim rolini o'rganadi. U mavjud adabiyotlarni tahlil qiladi, kichik korxonalarning ish o'rinlarini yaratish, innovatsiyalar va umumiy iqtisodiy rivojlanishga qo'shgan hissasini baholash uchun sifatli va miqdoriy tadqiqot usullaridan foydalanadi. Topilmalar shuni ko'rsatadiki, kichik biznes nafaqat mahalliy iqtisodiyot uchun, balki milliy iqtisodiy ko'rsatkichlarning muhim omillari hamdir. Maqola kichik biznesning iqtisodiy o'sishga ijobiy ta'sirini yanada kuchaytirish bo'yicha siyosatni takomillashtirish bo'yicha tavsiyalar bilan yakunlanadi.