НЕФТ ДИСПЕРС ТИЗИМИ СИФАТИДА ҚУЙҚАЛАРНИ КОЛЛОИД ТУЗИЛИШИ ТАДҚИҚ ҚИЛИШ (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу маколада нефт дисперсияси тизими сифатида қуйқаларни коллоид тузилиши, сирт таранглиги, мицелла, диспрес системанинг махсулотлар хоссаларига таъсири хакида маълумотлар келтирилган.