CASE STUDY METODINI KIMYO O‘QITISH METODIKASIGA INTEGRATSIYA QILISHNI TAKOMILLASHTIRISH (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqola Case study texnologiyasining kelib chiqishi, yirik maktablari, hozirgi kundagi ta’lim muassalarida tutgan o‘rni, boshqa metodlardan afzallik va kamchiliklari haqida.