Mustaqillik yillarida haj ziyorati (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
O‘zbekiston Respublikasi istiqlolga erishgan kundan boshlab inson huquqlarini kafolatlash va manfaatlarini himoya qilish masalalari hukumatimizning doimiy e'tiborida bo‘lib kelmoqda.