AKSIYADORLIK JAMIYATLARIDA BUXGALTERIYA HISOBINI XALQARO STANDARTLAR ASOSIDA TUZISHNING MUOMMO VA YECHIMLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Dunyoda global iqtisodiy integratsiya va xalqaro moliyaviy bozorlardagi o‘sish, aksiyadorlik jamiyatlarining moliyaviy hisoboti va hisob-kitoblarini xalqaro standartlar asosida tuzishni zaruriy qiladi.