Boshqaruv menejmenti va uning zamonaviy uslublari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada boshqaruv menejmentining asosiy tamoyillari va zamonaviy uslublari muhokama qilinadi. Boshqaruv menejmenti tashkilotlarning samaradorligini oshirish va muvaffaqiyatli faoliyat yuritishi uchun zarur bo‘lgan strategiya va tizimlarni o‘z ichiga oladi. Maqolada Agile, Lean, Digital Transformatsiya, Stratejik va Innovatsion boshqaruv uslublarining asosiy xususiyatlari va ularning amaliy qo‘llanilishi tahlil qilinadi. Shuningdek, boshqaruv menejmentidagi muammolar va ularni hal qilish bo‘yicha tavsiyalar beriladi. Zamonaviy boshqaruv yondashuvlari tashkilotlarga bozor sharoitlariga tez moslashish va uzoq muddatli muvaffaqiyatga erishish imkonini beradi.