O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA ADVOKATLIK FAOLIYATINING TASHKILIY SHAKLLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada O’zbekistonda advokatura sohasida qilingan va qilinayotgan ishlar, uning mustaqil tuzilma sifatida yetakchi kuchga aylanishi uchun amalga oshirilayotgan ishlar, advokatlik faoliyatining tashkiliy shakllari tahlil qilingan.