ZARAFSHON HAVZASI O‘ZBEK-TURKMAN URUG‘LARI TAMG‘ALARI XUSUSIDA. (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotaqiya: Ushbu maqolada Zarafshon vohasi o‘zbek-turkman urug‘lari chorvalariga qo‘yilgan tamg‘alar, ularning shakllari, nomlari, tamg‘alar qo‘shib aytiladigan urug‘lar, tamg‘a bilan bog‘liq qishloqlar tarixi va tamg‘a so‘zining ma’nosi xususida so‘z yuritiladi.