ЭЛ-ЮРТ ТАҚДИРИ МЕНИНГ ТАҚДИРИМ (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: мазкур мақолада бугунги кунда мамлакатимизда ёшлар таълим-тарбиясини такомиллаштириш борасида амалга оширилаётган ислоҳотлар ва уларнинг мазмун моҳияти борасида фикр-мулоҳазалар билдирилган ҳамда ушбу ислоҳотларнинг асосий мазмуни «Эл-юрт тақдири менинг тақдирим» деган эзгу ғоя асосида амалга оширилаётганлиги эътироф этилган.