RAQAMLI BANK LOYIHALARI ORQALI OPERATSION SMARADORLIKNI OSHIRISH (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tezisda, Raqamli bank loyihalari orqali operatsion samaradorlikni oshirish yo’llari va uning afzalliklari, muammo va yechimlari yoritilgan.