Innovatsion ta’limda zamonaviy nutqiy faoliyat turlarining ahamiyati (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada chet tilini o’qitishda nutqiy faoliyat turlari, o‘qish, tinglash, yozish va gapirishning muhum taraflari va ahamiyati, qolaversa, o’rganuvchilarning chet tilini o‘rganishga bo’lgan qiziqishini uyg‘otadi va chet tilini o’qitish metodikasini shakllantirish ko‘rib chiqildi.