Naqd pulsiz hisob-kitoblarning iqtisodiyotda tutgan o'rni (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Bu maqola, naqd pulsiz hisob-kitoblarning iqtisodiyotda o'z o'rnini tahlil qiladi. Naqd pulsiz hisob-kitoblarning iqtisodiyotda tutgan o'rni, moliyaviy hisob-kitoblar va iqtisodiy tizimning boshqa komponentlariga ta'sir ko'rsatadigan muhim mavzu sifatida o'rganilgan. Maqolada, naqd pulsiz hisob-kitoblarning iqtisodiyotda o'z o'rnini tushuntirish uchun iqtisodiyotga oid nazariy va amaliy ma'lumotlar keltirilgan