Туғруқдан кейинги контрацепция ва уларнинг аёлларга индивидуал қўлланиши (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Аннотация: Ушбу таққиқотда бугунги кундаги Ўзбекистон Республикасида энг долзарб бўлган муаммоларидан бири бўлган соғлом оилани режалаштириш, яъни туғруқлар орасидаги интервални сақлаш оналар ва болалар ўлимини камайтиришдаги аҳамияти ва ҳар бир аёлга контрацепция турини тўғри танлаш ва унга индивидуал ёндашув ҳақида сўз юритилади.