SUGʻURTADA SOHASINING RAQAMLI TRANSFORMATSIYASI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Hozir jamiyat va davlatning barcha sohalari raqamlashtirish jarayonlarini boshidan kechirmoqda, bu oʻz navbatida barcha biznes jarayonlarining sezilarli oʻzgarishlarni boshidan kechirishni nazarda tutadi.