Muhandislik grafikasi fanlarini oʻqitishda qoʻllaniladigan oʻyinli metodlar va AR/VR texnologiyalaridan foydalanish. (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Muhandislik grafikasi fanlarinining oʻqitilishida dastlabki va hozirgi zamonaviy metodlardan foydalanish, oʻyinli texnologiyalarni darsga taqbiq etishning foydalari va hozirgi eng zamonaviy AR/VR texnologiyasini fanda qoʻllash haqida ma’lumot berilgan.Abstract: This article provides information about the use of early and current modern methods in the teaching of engineering graphics, the benefits of introducing game technologies into the classroom, and the use of the most modern AR/VR technology in science.Аннотация: В данной статье представлена ​​информация об использовании ранних и современных современных методов в преподавании инженерной графики, преимуществах внедрения игровых технологий в классах, а также использовании самых современных технологий AR/VR в науке.