Иқтисодий судларда суд харажатларини ундириш масалалари (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
2020 йилга қадар иқтисодий судларда суд харажатларини тўлаш ва ундириш тартиби Ўзбекистон Республикаси Вазирлар Маҳкамасининг “Давлат божи ставкалари” тўғрисидаги ВМҚ-533-сонли қарори (ҳозирда ҳужжат қонуний кучга эга эмас) ва Иқтисодий процессуал кодекси билан тартибга солинган.