MADANIYAT VA SAN’AT TIZIMIDA MAZKUR METODLARDAN SAMARALI FOYDALANGAN USTOZLAR FAOLIYATI HAQIDA (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
O‘sib kelayotgan yosh avlodning ma’naviy olami va madaniy saviyasini yuksaltirish, o‘quvchi yoshlarni milliy va jahon musiqa madaniyatining mumtoz asarlari, mazmunli estrada san’ati namunalaridan bahramand bo‘lishi uchun zarur sharoitlar yaratish va shu asosda musiqa ta’limini yanada rivojlantirish bugungi kunning dolzarb masalalaridandir.