CHANGCHILAR ANSAMBLI UCHUN MOSLASHTIRILGAN I.BOKKERINI “MENUET” ASARINING IJRO TAXLILI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Xalq cholgʻularida ijrochilik san’atini repertuarsiz tasavvur etib boʻlmaydi. Uning rivojlanish jarayoni ayni paytda kompozitorlik ijodiyotining rivojlanishi hamdir[1]. Shulardan kelib chiqib, biz ushbu asarni taxlilini qilishga jazm etdik.