MPM TIZIMI UCHUN AVTOMATIK MARSHRUTNI TAYYORLASH DASTURIY TA’MINOTINI ISHLAB CHIQISH (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada MPM tizimi uchun avtomatik marshrutni tayyorlash dasturiy ta’minotini ishlab chiqish jarayoni hamda ushbu dasturiy ta’minotni qo’llashning afzalliklari ko’rsatilgan.