QURILISHDA SAMARADORLIKNI OSHIRISH USULLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada qurilish sohasidagi samaradorlikni oshirish usullari ko’rib chiqilgan hamda qurilish sohasidagi hom ashyolarni tejash usullari tahlil qilingan.