KOMPLEKSLI YONDASHUV ASOSIDA BO’LAJAK INGLIZ TILI O’QITUVCHILARINING PROFESSIONAL KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada bo’lajak ingliz tili o’qituvchilarini professional hayotga tayyorlash, bu boradagi kompetensiyalarini rivojlantirish uchun kompleksli yondashuv asosida harakat qilish usullari bo’yicha metodlar taklif etilgan. Bunda jamoa bo’lib ishlash, raqamli texnologiyadan foydalanish, kontentga asoslangan o’quv dasturi va baholashga e’tibor qaratilgan holda yondashuv belgilangan.