ESHITISHIDA NUQSONI BO’LGAN BOLALARGA MATEMATIKANI O’QITISHDA KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Maqolada eshitishida nuqsoni bo’lgan bolalarga matematikani o’qitishda kompyuter texnologiyalaridan foydalanish va uning samarali natijalari hamda afzalliklari to’g’risida so’z boradi.В статье говорится об использовании компьютерных технологий, их эффективных результатах и ​​преимуществах при обучении математике детей с нарушением слуха.The article talks about the use of computer technology and its effective results and advantages in teaching mathematics to children with hearing impairment.