KONSTITUTSIYA –DAVLAT VA MILLAT TARAQQIYOTINING BUGUNI VA KELAJAGI POYDEVORI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada yangi tahrirdagi Konstitutsiyaning qabul qilinishi O’zbekiston uchun,uning ertangi taraqqiyoti yo‘lida katta qadam ekanligi, uning mamlakat siyosiy tizimini modernizatsiya qilish va rivojlantirish, demokratik boshqaruvni qonun asosida mustahkamlash, inson huquqlarini himoya qilish, iqtisodiy o’sish va taraqqiyotga ko’maklashishga qaratilganligi yuzasidan fikr mulohazalar berilgan.