TIJORAT BANKLARIDA ZAMONAVIY BANK MENEJMENTINI RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada tijorat banklarida zamonaviy bank menejmentini rivojlantirish yo‘llari,shuningdek tijorat banklarida zamonaviy bank hizmatlarining ahamiyati o‘rganiladi.