O‘QUVCHILARNI INSONPARVARLIK RUHIDA TARBIYALASHDA TEMURIYLAR TARIXINI O‘RGANISHNING AHAMIYATI: Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlar o'rni va rivojlanish omillari (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ushbu maqolada Amir Temurning shaxsi va ibratli faoliyati orqali o’quvchilarni tarbiyalash omillari yoritib berilgan.