ЎЗБЕКИСТОНДА ҚОРАКЎЛЧИЛИК ТАРИХИ (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2024)
Ушбу мақолада қоракўлчилик тарихи, қоракўл қўйлари ва уларнинг турлари хақида маълумотлар берилган.